Inredning och homestyling

Allt fler väljer inför en försäljning av sitt hem, att ta hjälp av en professionell inredare för en så kallad "homestyling". Vi erbjuder dig rådgivning inom styling och färgsättning samt kompletta konceptlösningar för offentliga rum, restauranger, kontor, mottagningar mm. Vi hjälper även dig som behöver inspiration och ideer för hemmet eller mindre projekt.

Öka attraktiviteten
Höj värdet
Komplett lösning
Vi på Sparsmakat vet att varje bostad är unik och det vill vi ta vara på när vi inreder den. Vi har allt från möbler till textilier, tavlor, belysning och inredningsdetaljer som väljs med stor omsorg för att förstärka den rätta känslan.
Konsultation
Vi ger råd och tips på vad man själv kan göra men lämnar också gärna offert på större projekt.
Genom vårt samarbete med Svensk Fastighetsförmedling Skövde ingår en kostnadsfri konsultation från oss när man anlitar dem.
Tid ca 60 min
Pris fr 1200
Light
Behöver du hjälp med din befintliga inredning? Vi inreder och arrangerar samt kompletterar med belysning, textilier, växter, tavlor och andra passande inredningsdetaljer inför fotografering och/el visning.
Pris enligt offert från 5000kr
Medium
Här kompletterar vi inredningen med enstaka möbler och gör ommöbleringar. Vi stylar  med belysning, textilier, växter, tavlor och andra passande inredningsdetaljer allt för att göra bostaden så attraktiv som möjligt inför visning och försäljning.
Pris enligt offert från 8000:-
Heavy
Vi inreder med våra möbler och de möbler som vi valt från ert hem. Sen kompletterar vi med belysning, textilier, växter, tavlor och andra passande inredningsdetaljer allt för att göra bostaden så attraktiv som möjligt inför visning och försäljning.
Pris enligt offert från 20000:-
You want it all
Sparsmakat gör en helhets lösning.
Pris enligt offert.
Homestyling är avdragsgill vid försäljning av bostad, läs mer om på skatteverkets hemsida.

Om du vill, men känner att du kanske inte kan - kommer Sparsmakat väl till pass. Vi hjälper privatpersoner som företag med olika typer av inredningsuppdrag. Vi åtar oss att se över hela kedjan med färgsättning, möblering, belysning samt dekoration med genomtänkta inredningsdetaljer.

 

 

Katalogstyling för Tibrokök

Tibrokok Styling Sparsmakat

Stylinguppdrag – JB villan

Homestyling vardagsrum

Vertigio Pendant homestyling vardagsrum Sparsmakat